Professionele schilder in Hapert

Wil jij een professionele schilder huren in de omgeving van Veldhoven, Hilvarenbeek, Bladel, Eersel en Reusel? Dan is een professionele schilder van Lemmens Verf & Wonen in Hapert wat jij zoekt! Ons bedrijf is niet alleen gespecialiseerd in schilderwerkzaamheden en het zetten van glas, maar ook in behangklussen en het geven van interieuradvies op maat.

Een professionele schilder voor jouw project

Bij ons bedrijf kun je gegarandeerd een schilder huren voor jouw project. Wij zijn er voor:

  • Binnen- en buitenprojecten;
  • Particuliere en zakelijke klanten;
  • Nieuwbouw-, renovatie- en onderhoudsklussen.

Kortom, voor elk project hebben wij professionele schilders.

Woonwinkel voor al jouw interieurvragen

Naast schilderwerkzaamheden kun je in onze woonwinkel terecht voor diverse andere klussen en interieurzaken. Zo verkoopt ons bedrijf meerdere soorten verf en uniek behang. Daarnaast zijn wij beschikbaar voor het vakkundig zetten van glas in jouw woning of bij jouw kantoor. Ook huur je een professionele schilder voor het verven van jouw kozijnen en vind je in onze woonwinkel een ruime collectie aan raambekleding voor in huis. Wanneer je zelf niet goed weet welke soort behang, verf of raambekleding bij jouw woning past, geven wij je graag interieuradvies. Met ons specialisme in verschillende woonstijlen kijken wij naar de beste oplossingen voor in huis. Het is zelfs mogelijk om advies aan huis te ontvangen over uw interieur. De investering die jij hierbij maakt, verdien je terug in korting op ons assortiment!

 

Neem contact met ons op

Ons vakkundige schildersbedrijf is begonnen in 1970. Ga terug in de geschiedenis en kom meer te weten over ons. Als jij een professionele schilder wil huren of meer wilt weten over ons bedrijf, neem je contact met ons op door ons te bellen op 0497-381348 of een e-mail te sturen naar info@lemmenshapert.nl. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw project? Vraag een offerte aan voor een schilder voor meer inzicht in onze diensten en de kosten.

 

  

 

https://www.lemmenshapert.nl/verfwinkel/behang-inspiratie.htmlKLIK HIER VOOR BEHANGINSPIRATIE